tonton atau download drama Mariam Kampung Putat

Assalamualaikum ^^

huuuuu^^ nak senyum sampai ke telinga jap :) tak sangka traffic belog aku naik mendadak tetiba sebab entri Mariam Kg. Putat nie.femes jugak telemovie tuh qhopenye.entah entah sebab Hanis Zalikha yang jadi heroin kot.hikhikhik.




ok, bagi sesiapa yang belom berkesempatan lagi untuk tengok citer tu, boleh la tonton online atau download melalui link bawah nie :)





tuan belog kata : mata dah mengantok.selamat malam semua ^_^

9 comments:

  1. hehe ayu tgk last2 dah cita ni..thniah dear ;-)

    ReplyDelete
  2. mama pun nak download juga la..hehehe

    ReplyDelete
  3. singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

    ReplyDelete
  4. tak berkesempatan lagi nak tengok ..hihi

    ReplyDelete
  5. jom join cni jgk..
    http://adiezaff.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  6. wah.banyak juga keyword kg putat tu masuk ye???hehehhe.. saya dah tengok dah hari tu..memang best,,hehehe

    ReplyDelete
  7. tahniah..hehe..best gak ceta ni kan,,

    btw sha tag ayu..join tau..http://opzzpinky.blogspot.com/2012/11/simple-giveaway-pink-orange-shoppe.html

    ReplyDelete

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih