aku cuak !

Assalamualaikum ^^

rindu tak? rindu tak? alaaaa.rindu lettew ! ngaku je lah.hahaha.dah lama kan takde new entri dari aku.bukannye apa.sibuk sikit dengan urusan duniawi.tapi, tak bermaksud urusan akhirat dilupakan :) lagi pon kepala hotak neh masok air ahh.tak terpikir pulak nak update pasal apa.tapi aku masih lagi mampu berblogwalking ke belog korang kan.huuuuu ^^

korang nak tahu tak, tadi aku cuak gila habaq hang.*ada loghat penang sikit disitu yer.harap maklom.tiba tiba masa aku nak bukak belog, boleh pulak terpapar dengan megahnya "blog not found".menyirap darah naik ke muka wehhh.aku pikir sape lah nak remove belog aku neh.dia cakap ada unauthorized activity dalam belog aku.apa ke mendenye la tuh -_-'

tapi nasib baik lah Google ada bagi step step nak dapatkan balik belog kesayangan aku tuh.akhirnya, Alhamdulillah.terhasil lah entri ini.tak boleh hidup wehhh tanpa belog ! bak kata pujangga encek Syaifuddin Alias dalam twitternya : bagi boboy, "belog saya makwe saya".bagi gugurl pulak, "belog saya pakwe saya".hehehe.boleh ke hidup tanpa pakwe @ makwe? :p

okey okey.diri dahku sudah kemengantukkan tahap gaban.telinga pon dah padat dengan bunyik mercun sana sini.mentang mentanglah esok nak Deepavali kan.by the way, Happy Deepavali bagi kaum India dan selamat malam warga bloggers


 
tengok, die pon dah titow.selain Gebu, ini juga mucuk saya ! namanya Lulu  =)




15 comments:

  1. KALAU JD DEKAT KAK BUI PUN CONFEM KAK BUI CUAK JUGAK..

    ReplyDelete
  2. hamboi..hihi.. happy deepavali pd awak..raya mana ? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboiii..kan kite datang raya umah awak tadi ;D

      Delete
  3. Comelnya... Nak luluuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  4. penah rasa apa yang kamu rasa tu dear,mmg cuak tahap bulan kan.hehehe.google saja nak bagi suspen kan?hahaha.

    ReplyDelete
  5. blog awak pakwe awak?? huh! awak dah menduakan saya!! ehehehehe

    kenapa not found tiba2 ye?? ada sebab tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yapss ! belog no.1, pakwe no.2..maafkan saya !..hak3

      Delete
  6. eh,macam mana pulaklah boleh jadi blog not found tu..? nasib baik jumpa balik.Kalau tak,tak dapat nak komen mcm sekarang..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah..tetiba jer.adehhh.harap tak jadi lagi pasnie..hoho

      Delete
  7. Blog adik Mieya pon jadi macam tu jugak.

    ReplyDelete

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih