kena tengok !

Assalamualaikum ^^


jom layan lagu best malam neh ! special for u olsss :)





















*hope korang enjoy ! ^^

demam cupcake :)

Assalamualaikum ^^


Alhamdulillah.. hari nie baru dapat merasa nikmat cuti setelah 6 hari keja.huhuhu.penat ohh :) tapi takpe janji duit masyuk kan.hehehe.aku dah jarang2 nak hapdate belog nie tau tapi nasiblah NUFFNANG sangatlah baik hati sebab masih sudi bagi aku BE ^^.toceh2 !

nak habaq mai kat hampa neh (kuaq dah loghat penang dia), aku memang taksub gila dengan kek.tak kisahlah kek apa pon.asalkan rasa sedap kat tekak aku.sampai mimpi pon aku bawak kek tu sekali okeh.ngeeeee :p ada sorang membe satu tempat keja aku neh dok jual cupcake.comel amat ! aku tengok sekali je terus buat order.hahaha.

memang sayang nak makan.rasa macam nak simpan buat perhiasan jekk (memang melampau laa tu kan).korang tak percaya ? kalo korang tengok gamba yang aku nak tempek sini neh,sumpah korang pon akan nak ! :) dalam cupcake tuh siap ada jem lagik.urmmmmm..memang marveles lah ! ^^

nak tengok ? ok2.jom usha2 gamba kat bawah.sila terliur dengan ghairahnya :p







 















* amacam ? comei tak ? macam tuan belog nie kan.heeeeeee ^^ harap dapat buat sendiri cupcake macam neh satu hari nanti, then, leh bagi kat someone special :)

telur bentuk hati :)

Assalamualaikum ^^


yuhuuuuu.cakkk ! aku baru je balik dari kenduri kawen sedara.jeles2 ! dia muda lg pon dah kawen.uhukkkk.aku ? muda lg gak.hahaha.tp bila lak la turn aku lak neh.tak sabo lak yer.hehehe.tp wedding dia simple je but nice lohh :) serba pink.cute bangat ! tak sempat nk amik gambo larr.camera tak bawak.huhuhu.

actually bukan nak citer sangat pon pasal tuh.selingan jekk okeh.neh ada isi yang lg penting untuk korang semua.aku nak memperkenalkan teknik2 untuk menghasilkan telur berbentuk HATI.hahaha.ada yang dah tau ? buat2 je belom ek :p senang amat.neh pon aku terjumpa drpd salah satu website.teringin nak buat tp sampai sekarang belom terlaksana.no time lah katakan ^^

kalo nak bagi suprise ke kat awek or pakwe korang leh la wat nasik lemak telur hati.ecececeh..macam sedap lak nama resepi neh kan.leh komersialkan.hua3.ok2.dah.jom layan cara2nya kat bawah :)





* chumel kan =)






* selamat mencuba sayang2 ku sekalian :)

~ Ombak Rindu ~

Assalamualaikum ^^



wuhuuuuuu ^^ siyessss windu amat dengan belog ini !! dengan korang jugak !! tenkssss bebanyak tau pada korang & korang yang sudi menjenguk-jenguk sini ea.luv u ols sooo much okeh !!

ok2.dis time nak buat review filem sikit.hehehe..beberapa hari yang lepas aku dengan membe satu tempat keje gi layan Ombak Rindu woooo kat Sunway Karnival Mall Seberang Jaya.best amat okeh !! aku bagi 5 star.memang sedeh sampai tak sedar air mata meleleh membasahi pipi.cewahhhhh ayat.hahaha.bukan aku sorang je okeh.orang lain siap dengan tisu lagik :) ada yang lom tengok ? ada yang nak layan kat youtube jekk ? alaaaa.layan kat pawagam baru feeling abes :p

takpe2.meh aku nak kasi korang eksaited banyak untuk tengok Ombak Rindu.hehehe.lepas neh gi booking cepat2 tiket wayang okeh.selalu full okeh ^^



time neh siyes romantik.nak jugakkk =_='

haris tengah pujuk izzah :)

 suami isteri je leh wat camni tau.huhuhu

ooppssss.terlebeh sudaaaaaaaaaaa :p

kasih seorang isteri kepada suaminya :)

;(

lisa surihani pon ada tau dalam citer neh ^^

wujudnya orang ketiga...

izzah si gadis kampung :)

ohhh ! like dis damn much !







* haaaaaaa...caner ?! eksaited tak ? ngeeeee.cepat gi tengok sementara tengah available kat pawagam lagi tuh :) selamat menonton yekk ...jangan lupa bawak tisu  ek ^^