Kamsahamnida ( terima kasih ) !

Assalamualaikum ^^

aku agak terkesima dan terkejut serta tersentap hari nie sebab terasa macam ramai yang telah menerjah belog aku dan meninggalkan komen.rupa rupanya ada sorang blogger yang kacak lagi semart telah review belog aku yang tak seberapa neh.tenksss awak ! eceyyyy.hehehe.aku memang selalu terjah belog die pon.entri die best best kot. kalau korang nak tau siapa, sila lah ke SINI sekarang...

lambat sikit aku online hari nie sebab tadi aku & cousin telah ke Jobsmalaysia Career Fair kat UITM Permatang Pauh.ramainya manusia memang tak terkata.phewwww =.=' sempat jugak berjejak kasih dengan ex-coursemate tadi.nasib tak jumpe ex-bf.huuuuu ^^


 
ehemmm ! tecik bukan sebarang tecik okeh.sekali aku jentik korang konfem sedar sedar dah ada kat London.wakakaka.*hyperbola jek lebih


Comments

  1. tirah dtg dr blog pudin..hihi

    ps: jom join GA tirah...salam kenal

    ReplyDelete
  2. semoga lepas ni terus bersemangat waja utk berblog ye :)

    ReplyDelete
  3. AMBOI..sampai ke LOndo ha di jentik..! nakmintak request jentik sampai korea boleh tak..? hehehe

    ReplyDelete
  4. terus berusaha ..bukannya apa, kita sebagai manusia yang impikan kejayaan, usaha dan doa itu yang harus dititikberatkan .. :]

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih