10 Peserta Yang Berjaya

Assalamualaikum ^^

sobssss..mulakan entri dengan linangan air mata dek kerana titisan eyemo.first of all, *eceyyy.terspeaking omputih pulak.bhahaha.pertama kalinya, dahku ingin memohon maaf dari hujung tudung bawal hingga ke kasut wedges kerana telah memungkiri janji janji manis yang dibuat dahulu :(. bukan sengaja tapi tak berdaya.maaf kerana lambat mengumumkan nama nama perserta yang berjaya dalam segmen INI.

sebenarnya kesemua 10 peserta yang berjaya dalam segmen tersebut dah lama aku pilih tapi tak sempat nak buat entri je.huuuuu ^^ al maklomlah, demi menaip sesebuah entri memerlukan masa yang agak lama supaya dapat menghasilkan penulisan yang mantap.cewahhhh ! ayat memang tak boleh blah kan -,- memang dah lama simpan niat untuk update entri pemenang masa weekend hari tu.tapi apakan daya, masa yang terluang tu telah digunakan untuk aktiviti aktiviti lain.huhhhh~

nak curik masa waktu keje pon tak mampu.boss awal awal lagi dah hadiahkan tugas yang bertimbun timbun atas meja.thanks a lot boss.luv u more, more & more ! ahakssss T__T okey.dalam entri nie aku umumkan dahulu 10 nama peserta yang berjaya masuk dalam bloglist fresh 2013.aku dah create bloglist baru dekat bahagian sidebar belog nie.nampak tak? sila hangguk sebaik mungkin.then, korang akan nampak lah blogger mana yang dah jadi family belog Cherita Hearty.tahniah tahniah ! :D next entri baru aku akan buat review untuk semua perserta yang berjaya dan kenapa aku pilih belog belog tersebut.nantikan ye ^^




10 PESERTA YANG BERJAYA 













KEPUTUSAN ADALAH MUKTAMAD.SEKIAN


01 March 2013

Assalamualaikum ^^

ohh.. March dah tiba, sedangkan diri dahku belom sempat mengumpul memori memori indah tika February.cepatnya masa berlalu kan -_-' permulaan bulan baru di hari Jumaat yang penuh barakah.Alhamdulillah.. semoga Allah memberikan kita kesihatan yang baik selalu.semoga Allah memakbulkan segala doa doa kita.semoga segala urusan kita hari ini dipermudahkan oleh Allah .Amin..

happy working day buat kalian yang tengah keja tuh.huuuuuu ^^ okey, dengan ini aku nak maklomkan bahawa Segmen Miss Hearty Mencari Bloglist Fresh 2013 telah TAMAT dengan rasminya hari nie.keputusan akan di umumkan insyaAllah pada minggu hadapan.weekend nie baru aku nak selak selak penyertaan untuk cari peserta mana yang layak untuk jadi family belog Cherita Hearty.jeng jeng jeng.. hehehe



 *nampak tak muka happy tuw ^^ sampai ofis awal hari neh.so, wajiblah posing kejap dulu.heeeeee :D


Segmen Miss Hearty Mencari Bloglist Fresh 2013

Assalamualaikum ^^

hai uolssss ! tetiba hari nie mood aku lain macam jer.eksaited nak mampos update new entri.teruja gilo neh nak buat segmen.weeehuuu ~ agak iri hati bila melihat melambak lambak bloggers buat segmen itu dan ini seperti cendawan tumbuh bercambah cambah selepas hujan lebat.tapi, segmen aku nie simple je.just nak cari bloglist yang fresh untuk tahun 2013 ini.bloglist yang dah ada sekarang akan dikekalkan kerana mereka dah menjadi keluarga belog ini.hehehe.korang yang lain tuh taknak jadi keluarga aku jugak ker? hewhewhew :p

sekali belog korang dah terpapar dengan segaknya dalam bloglist aku, makanya, aku akan terjah membaca & mengomen entri korang.baru meriah gitew ! selalu selalu lah update yek :)



syarat-syaratnya sangat simple !  : 


1. Follow belog ini.wajib ! jangan tipu tau.dosa :)

2. Buat satu entri bertajuk " Segmen Miss Hearty Mencari Bloglist Fresh 2013 ".


3. Letak banner di atas dan linkkan ke entri ini.

4. Nak letak puisi ke, pantun ke, madah ke terpulang kepada korang.sangat di alu-alukan.

5. Hantar url entri korang ke dalam ruangan komen entri ini.penting nie.jangan lupa pulak :)

6. Hanya 10 belog yang akan terpilih berdasarkan kekreatifan entri korang.belog yang terpilih akan direview oleh Miss Hearty :)


Tutup : 01 MAC 2013 (JUMAAT) 

Gud Luck korang ! 



ini adalah STICKY POST.
scroll ke bawah untuk membaca entri entri baru :)