Istanbul Aku Datang !

Assalamualaikum ^^

eh, aku nak ke Istanbul kah? tak tak tak.jangan salah faham atau buat buat salah faham ek.luku kepala kang.muehehehe :D

filem Istanbul Aku Datang dah keluar pawagam lah hari nie.apa lagi, jom la serbu panggung wayang sekarang ! hehehe.tengok trailer macam best jer kan.tambah tambah lagi ada Lisa Surihani.selain Datok Siti Nurhaliza, aku jugak minat lisa.huuuuu ^^ dalam filem nie lisa nampak tersangatlah comel dan kiut serta kawainya dengan penampilan die yang lain daripada yag lain.Tomok pon ade.kacak siottt.maka, dengan rasa kudus dan murah hatinya.. belanje lah aku tengok citer neh korang.ahakkkkk :p


 

 

 


 

 

 

 




COMEL kan saya? eh eh.typo pulak ! COMEL kan Lisa? :) 
lagi gambar disini... Istanbul Aku Datang.




  
 sumber : encek Google

Comments

  1. Ingatkan nak pergi Istanbul tadi. Rupa-rupanya filem baru. Adeh, terkena !

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. biasalaa tu ..haha ..pengantin baru laa katakan

      Delete
    2. betol2..tp tembam2 die pon comel ! hehe

      Delete
  3. alahai comelnya suka tgk lisa ;-)

    ReplyDelete
  4. MMG COMEL SI LISA NI TP KAK BUI X BERAPA MINAT DIA

    ReplyDelete
  5. ingatkan ade r letak jalan cite ke ape.. baru r leh tambah mud nak tengok.. skali.. gambar je.. ish ish =__=

    ReplyDelete
  6. dah tgok the makin dy..mmg terbaek n sweet gile cite ni!!

    ReplyDelete
  7. menarik citer ni. aku baru nengok semalam temam member. hehe. tak boleh bla maggi asam laksa dia. haha

    ReplyDelete
  8. Salah satu shot filem ni seakan akan angle aku amik gambar anak bini aku la plak...gambar no. 3...hehe ..kebetulan ..

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih