::picnic time!!::

Assalamualaikum ^^



Alhamdulillah.hari neh sangat heppy.sebab musabab dapat kuar picnic ngan orang2 tersayang.huhuhu.lokasi yang terpilih adalah Pantai Merdeka.hari neh kan hari ahad.memang banyaklah manusia kat situ.ada yang datang ngan family,ada yang berdating,ada yang mencari rezeki & macam2 lagi lah.tapi memang happening & best gilerrr.

kalo pegi Pantai Merdeka memang tak sah lah kalo tak singgah Tanjung Dawai.nak pegi situ boleh naik bot.memang seronok.tambang RM 2 je sorang.murah kan.Tanjung Dawai memang terkenal dengan syurga shopping makanan2 laut bagi kaum Hawa.kaum Adam datang meneman & bawak barang.ngeeee~ ikan masin,ikan kering,keropok,belacan semua ada lah.harga pon berpatutan.

jom layan gambar2 yang aku sempat snap tadi.hehehe ^^


Comments

  1. waa..dh lme x balik umah tokwan..heee..cinta ku di pantai merdeka!hee =)

    ReplyDelete
  2. Wahhh, bestnye. Ada byk keropok. Yummmy. Hatie beli banyak x?? Hehhehe.

    Pantai Merdeka ---> teringat lagu Cinta kita di pantai merdeka" hehehe

    ReplyDelete
  3. @Mrs. Farhan : hehehe...bnyak la gak.bukan slalu kan dpt pegi situ :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih