::memori silam::

Assalamualaikum ^^



ntah kenapa lah sejak dua menjak neh aku asyek teringat kenangan2 dulu jer.bila dah ingat balik memori2 lama nie,mula la nak jiwang tak tentu hala.hehehe.rindu betol zaman dulu2.skang dah banyak gila berubah.suasana hidup pon dah lain.kawan2 pon dah lain.pendek kata aku lagi suka zaman kecik2 dulu.zaman tak matang.zaman hingus meleleh lg.zaman main macam nak gila.tak dengar cakap orang tua.main cikgu2,kawen2,doktor2.hahaha.kononnya bila besar nanti nak jadi cikgu lah,doktor lah.haishhh.macam2 kan ?

kecik2 dulu memang tak tahu malu.main bola sepak dengan budak2 laki.pusing satu kampung naik basikal.main lumpur semata-mata nak tangkap ikan.dulu teruja gila dengan ikan semilai.cantik beb ikan tuh!! warna-warni macam pelangi.kalo dapat teros amik bela tapi tak sampai seminggu mati lah ikan tuh.tak pandai jaga punya pasal.hehehe.

teringat jugak tiap2 petang lepas balik sekolah mesti menempek depan tv layan citer korea.korean drama yang hot gila waktu tuh Winter Sonata & Autumn In My Heart lah.memang tangkap lentok abes ahhh.tak pernah miss sehari pon.pegi sekolah je mula lah gossip2 ngan budak2 pompuan pasal citer tuh.kalo ada kawan2 yang terlepas tengok bermulalah siaran ulangan secara lisan tanpa berbayar.hahaha.maklomlah,tv bergerak wujud dah zaman dulu2 :p

dulu lain sekarang lain kan ^____^



*sedeh siot citer neh.kan..?


*citer neh lah yg first buatkan aku gila korean drama sampai skang.huhuhu




*nie la miss hearty kecik2 dulu.comei tak ? ngeeee~

Comments

  1. liku2 kehidupan, memory mendewasakan :D peace

    ReplyDelete
  2. nangis2 tgk cta korea dua dua tu tym dulu. hahah

    ReplyDelete
  3. aaaaaaaa...sis suke gile dua cite tu!! rase cam kite lak dlm cite tu.hahaha~

    ReplyDelete
  4. betul betul! seriously, rindu zaman kanak2. huhu. enjoy je hidup

    ReplyDelete
  5. a'ah..sha pun rindu mo ke zaman yg dlu2...lpas plg skolah tus duk dpan tv...nsb bapa sha suka tgk korea juga..lau nda..terpaksa ngalah :)

    ReplyDelete
  6. @hadinesta : yupp..betol tuh.memori mematangkan kite :)

    ReplyDelete
  7. @syakey : kan..kan..sama lah kite !! ngeeee~

    ReplyDelete
  8. @~sHaR!Na~ : wahhh..sportingnye bapa sha.best la ek..ngeeee~

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih