GIVEAWAY: cenderamata CAMERON HIGHLAND dari Normala Ali

Assalamualaikum ^^


selamat pagi warga Malaysia !! neh ada GA dr Cameron Highland la weh.dianjurkan oleh cik normala ali.syiok kan~jom la join sesama :)


sila klik SINI untuk join..

pengalaman bercuti di Cameron Highland :

aku penah pegi cameron sekali je seumur hidup.tu pun dah agak lama jugak la.hehehe.jalan2 kat situ  memang buatkan korang terasa macam naik roller coster kot.perghhhh~pusing2 beb.naik pening jugak lah aku tp nasib baik tak muntah2.huhuhu.sediakan la asam boi sebelom pegi yer :)

aku sampai cameron pagi nak dekat subuh jugak lah.boleh solat dekat surau berdekatan.memang sejuk la waktu tuh.kemain berlagak macam kat oversea plak.hehehe.air paip waktu tuh macam air ais batu.betol !! tak tipu !! vibrate satu badan aku weh.adehhhhh.

part paling best bila melawat strawberry farm.memang tertunggu2 saat tuh.teruja tengok buah strawberry merah menyala yang masih tergantung-gantung comel kat pokok.memang manis kalo korang makan terus kat situ.tapi kalo bawak balik umah confem masam.hahaha.kat situ ada jugak pasar yang jual sayur2 fresh,bunga2 fresh.ada satu tempat tuh tak ingat plak nama apa tapi memang banyak giler bunga2.cantek2 belaka.macam spring season kat London lerrr !!.hik3.tempat tu memang sesuai untuk sesi2 photoghrafi.

ladang teh terbentang luas.hijau jerr.memang nice lah.tak rugi datang cameron tau.segala macam teh ada jual kat situ.yang bestnyer cakap pon kuar asap beb(bukan asap rokok yerr).memang terasa diri kat oversea lah.hahaha.


p/s: teringin nak pegi lagi ^__^

Comments

  1. pengalaman yg menarik dear...

    GA update.. (^_^)
    http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/08/senarai-nama-hadiah-giveaway.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih