Contest | Photo Kamu Lucu Deh~

Assalamualaikum ^^



klik SINI untuk join...





Syarat -Syarat Penyertaan

 Wajib Follow Sha
 Buat entry tentang 'Contest | Photo Kamu Lucu Deh~'
 Letakkan Banner dan linkkan ke entry ini
 Upload mana-mana gambar yang korang rasa lucuk *1 saja
 Tag 1 orang saja *lebih pun boleh bah (make sure they know it)

Pemilihan berdasarkan 'lihat photo sha tergelak'*jgn risau mmg sng gelak
Jika anda terpilih dalam Top 3,
photo kamu akan di undi melalui like di Blog Opzzpinky

korang mesti mau tahu apa hadiah contest ini kan?
sebelum tu..Jom follow sponsor..wajib tau!

Iefah : Follow,like,Follow
 Ammin : Follow,like
Aira : Follow,like

#sha masih nak cri 2 sponsor lagi..
berminat? sila PM kat FB :)

Hadiah

1st Winner ~ Topup RM 20 + Banner 
2nd Winner ~ Topup RM 10 + Banner 
3rd Winner ~ Topup Rm 5 + Banner 

*hadiah akan ditambah tau !

Tarikh Tutup : 25hb April 2012

sha berhak untuk menentukan tarikh tutup,
jika tidak mendapat sambutan akan TERBATAL lah contest ini
so jum ramai2 join..
 
 
 
 
Neh arr gambar yang aku rasa memang lucu giler ah.hahaha
Taraaaaaaa !




" jemput la minum.air bujang je neh.muahahaha :D "
 
 
dengan suka hati aku nak tag :
 
Ayu *kebetulan nama macam aku lak :) 
 
 
 
 
 
 

Comments

  1. tq tag ayu nak join.tp tula fb xlh nk bka kt ofis..huhu..gudluck tau..all the best!!!

    ReplyDelete
  2. tq taq ayu...trngin nk join.tp kt ofis tk blh bka fb la dear.xlh nk like2..hehe..Insyaallah klu ada ksmpatan ayu join..
    gudluck dear!!moga tuah nama menang!!!hehe..amin;-)

    ReplyDelete
  3. jom like gmbar kamu di http://opzzpinky.blogspot.com/2012/04/contest-closed-jom-like-photo-di-fb.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih