::SUJI SUJI GA CONTEST~AKU DAN BAJU KURUNG::

Assalamualaikum ^^

pon..pon..tumpang lalu jap.miss hearty nak join contest lagik neh.hehehe.tenksss pada yang sudi tag miss hearty ea.ngeeee~


nak join klik SINI...


T&C yang sgt simple;
Jadi follower blog ni & also LIKE! kami (Suji Suji Collection) di FB

Buat satu entry yang simple pasal contest ni, upload pic dengan baju kurung tu

Letak banner contest (mcm kt atas ni) kat sidebar sepanjang contest

Tag 5 org kwn2 yang ske join contest, pasti kan kwn2 yg di'tag' tahu


Pemenang di Pilih Based on;
* Best picture/best dress/best posed *

* Klu de story pasal baju tu kire advantage, klu xde pn xpe... *

* But make sure keep it simple!! *

*10 yg terbaik akan di upload ke FB kami *

* Sape yg dpt LIKE plg byk itulah pemenang nye... *

Tarikh Tutup;
05/08/2011
at 1500

TOP TEN will be declare
on 07/08/2011 at 1500


HADIAH???
1st >> Sepasang kain COTTON VISCOSE / VISCOSE 2!!
2nd >> Sepasang kain COTTON GOLD!!
(Pemenang boleh pilih mne2 kain dalam collection kami)


ini lah pic miss hearty yang tak cun sedang berbaju kurung.hehehe


untuk makluman korang semua,hobi aku memang suka ambik gamba.tak kisah lah celah mana pon.main redah jekk.hehe.sorang2 pon leh jadik.gamba kat atas neh diambil waktu aku masih belajar kat USM.time tuh tengah carik satu tempat yang memang aku tak pernah pegi.tujuannya untuk assignment subjek biologi lah.carik punya carik tapi tak juga jumpak.last2,amik keputusan bergamba dulu sebagai kenangan sesat jalan.hahaha.btw,sangat selesa berbaju kurung kan !! :)

okeh.sekarang tiba masanya nak tag 5 orang gadis cun yang bertuah :





Comments

  1. cun cun .. good luck , moge ade rezeki tuk menang ye ^__^

    ReplyDelete
  2. sama biru...:)..nice pic too;-)

    jom free2x join segemn sy
    http://ellismelia.blogspot.com/2011/08/segmen-3-menu-kegemaran-di-bazaar.html

    ReplyDelete
  3. eh2...gambar kat USM..patutla macam pernah ku lihat...

    tapi di mana ye..

    good luck ;p

    ReplyDelete
  4. @kaseh suchi : area2 bangunan makmal biotek.hehe..tenksss dear :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih