::sekadar berkongsi::

Assalamualaikum ^^


hari nie punya lah bersemangat nak blogwalking ke belog rakan2.tapi hampeh pabila berokband kesayangan nie dok tayang signal EDGE pulak.terasa macam nak tibai je punggung dia tau tapi still sayang dia ketat2 sebab dia dah banyak berjasa !! hehehe.tapi apa2 pon sempat jugak la masok 4,5 belog tadi.bila dah menapak ke belog rakan2 harus lah tinggalkan komen kan.tapi agak kuciwa bila ada belog yang letak word verification.lemah semangat den nak komen mengomen tau.dah la berokband buat hal.dah baca entri2 korang.best2 pulak tuh.rasa cepat2 nak komen.tapi word verification tu agak potong mood la sikit.


sayang2 sekalian alam,better takyah letak kot word verification tuh.pendapat aku je la kan.sayang tau entri best2 tapi takde orang nak komen.aku pon dulu buta jugak bab2 berbelog neh.aku sendiri taktau kalo nak komen entri aku kena masokkan word verification.sampai la satu hari tuh aku join satu segmen abg ben neh.tak ingat plak tajuk apa sebab banyak sangat segmen beliau yang aku dah join.hehehe.then,ramai orang suggest kat aku better takyah letak word verification.sejak tu la,aku dah buang mende tuh.aku pon rasa macam mende tuh menyeksa jiwa raga aku.huhu


p/s: sekadar nasihat je tau untuk bloggers yang disayangi sekalian :)

Comments

  1. mmg agk potong mood word verification tu tapi nak wat cane kan

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih