BLOG PILIHAN SAYA IALAH

August 20, 2011

Assalamualaikum ^^


klik SINI untuk join...


INI LAH BELOG PILIHANKU...





-aku suke penulisan die!! sangat bermakna.blogger yang baik hati lohhh :) tak rugi korang masok belog die tau^^ die pandai gak buat doodle2 yang comei!! :) jeles2.hehehe


-terharu sebab dia pilih aku.eh,silap !! sebab dia pilih belog aku.ngeeeee~ belog dia simple & kemas jekk.i loikeeeee =)


-ha !! blogger neh dalam bloglist aku tau.selalu masok belog die.kadang2 jadi silent reader jekk.hehehe.


-aku slalu nampak blogger nie merata tempat.die rajin join segmen abg ben.segmen yang lain-lainnye xtau la pulak kan.huhuhu.die neh salah seorang pengomen yang tegar jugak nie tau :)


-blogger comei neh slalu gak komen entri2 aku.mekaseh yer awk !! :)belog die pon comei cam tuan die^^ pinkish2 gitu.


-blogger neh memang tak asing lagi kot dalam kalangan blogger2 yang ada skang.femes woooo !! :)dah lama aku tertanya-tanya apa maksud disebalik namanya (sunah sakura) sebab cam pelik skit kan.huhuhu.btw,belog die chantek amat okeh !! ^^


-oshin nie pon rajin join segmen abg ben kan.slalu nampak !! ngeeee~ bagus2.baru dekat dihati kan :)belog die pon comei sesangat sebab ada anime gurl yang kiut miut :)


-aku pilih belog neh sebab die orang first join segmen abg ben neh!! orang yang ada semangat camni lah baru best.kan..kan..hehehe..heppy blogging yer awk :)semoga sukses slalu ^^


-blogger yang ada penulisan yang bagus neh.simple tapi berisi !! ^^ terjah lah belog die okeh :)


-rasanya blogger nie cam baru lagi dalam dunia blogging.kalo tak silap aku lah.if salah ampun maap ek.hehehe.lagipon aku pernah review belog die sebab die jadi follower bertuah aku.huhuhu



p/s: semua komen2 diatas adalah eklas dari hati suci nurani miss hearty :)

You Might Also Like

9 comments

  1. ehe..tq sebab pilih sy jugak..

    ReplyDelete
  2. pelik ke nama saya? ehehehe.. tak pelik lahhh..sunah suka sakura...sebab tu jadi sunah sakura...err..boleh diterima ke? :p

    thanks sebab pilih blog saya~ hehehe

    ReplyDelete
  3. salam awak,
    thank sbb pilih blog korie~
    ur blog nice too! pnulisan pon ok
    sma2 keep it up k dlm dunia blogger !
    fighting!

    ReplyDelete
  4. nak doodle jugak? jmput la ke belog..requet la..teeheee....

    ReplyDelete
  5. selamat berpuasa..terima kasih sebab sudi pilih blog nad..hehe..^^

    ReplyDelete
  6. thanks dear....kamu pon jadi pilihan oshin hihi

    ReplyDelete
  7. terima kasih kamu. terharu plak rasa.. maceh sgt.. ;)

    ReplyDelete
  8. tq pilih blog munnafendy..sorry lmbt dtg..ada mslh ckit ngan template blog...komen2 pun lesap =(

    ReplyDelete

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih

FOLLOWERS