::JOM JOIN BLOGLIST MISS HEARTY::

Assalamualaikum ^^

hai korang !! sihat? harap2 sihat la ea.kat penang neh baru je lepas ujan lebat.sejuk kemain.tido pon best.hehe.ini first time aku nak carik bloglist untuk diletakkan under "LOLIPOP COKLAT".sebelom nie aku dah ada 2 bloglist iaitu "LOLIPOP STRAWBERRY" & "LOLIPOP PELANGI".aku harap ada la penyertaan daripada korang nanti.tak susah pon nak join.macam kacang kuda je.hehehe.






syarat-syarat :



  1.  anda haruslah follow belog ini (wajib)
  2. buat satu entri khas bertajuk "JOM JOIN BLOGLIST MISS HEARTY"
  3. letak header kat atas & link kan ke entri neh
  4. suka hati korang nak celoteh apa pon dalam entri tuh
  5. dah siap,tinggalkan link korang diruangan komen entri neh (penting tau)
  6. nak tag kawan2 pon boleh,taknak pon takpe



TUTUP : 1 SYAWAL

Comments

  1. yana join . .

    http://akusukasukigilernovel.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-miss-hearty.html

    ReplyDelete
  2. #2 http://opzzpinky.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-miss-hearty.html

    ayu !! sha join ahh :)
    gud luck sis
    :)
    sarangae ~~

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Jom tukar link bloglist aidilfitri.

    http://scarlettj1.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  5. Jom tukar link bloglist aidilfitri.

    http://scarlettj1.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih