manfaatkan teknologi yang ada

Assalamualaikum ^^

Alhamdulillah...
hujan lebat membasahi bumi Kepala Batas saat ini.sejuk sejuk.feeling mood pagi lagi walaupun dah tengahari.hahaha.kalau tidur time neh memang ohsyemmm lah kan.

ok ok dah.berbalik pada entri kali nie.korang perasan kan teknologi zaman neh dah makin canggih.handphone pon dah macam macam rupa.sampai kan dituduh saling tiru meniru lah.yela, dah banyak sangat design baru kan.nak bersaing punya pasal.kau tiru aku.aku tiru kau.hahaha

ada la sorang mat saleh nie memang bijak mengaplikasikan segala teknologi yang ada.kira kreatif la jugak.orang kalau nak gunting rambut of course la pegi kedai gunting rambut kan.takpon, mintak tolong kawan kawan tolong guntingkan ke.korang pernah tengok ada orang gunting rambut dia sendiri? nak nak kalau lelaki la.susah kot nak jumpa.

tapi, kalau ikot macam dia neh.konfem lepas nie boleh gunting rambut sendiri kat umah.dah takyah susah susah nak cari barber lagi.hehe.cer kita tengok caner dia buat.


 *haha..caner? ada bran nak cuba? :D





Comments

  1. hehehe mmg superb lah ;-)

    dear dah daftar says.com ke blog..klu blum jom lah ke blog ayu ;-)..blh wat duit ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/09/jom-buat-duit.html

    ReplyDelete
  2. muahahaha..dia ni terlebih berjimat cermat nama nya

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih