mangsa ngauman seekor kucing

Assalamualaikum ^^

aku dah memang tengah eksaited nak tengok Harimau Malaya mengaum atas padang bola, tiba tiba.si Gebu (seekor kucing) mengaum atas tangan aku.tssskkkkk ! sadis betol bila die sanggup cederakan tuan die yang baik hati lagi comel neh.*sekali sekala puji diri sendiri.entah apa mood die malam nie pon aku tak faham lah.senggugut kot.takpon hormon kebetinaan die terkurang mana mana.aku yang jadi mangsa T.T.

 
*jangan sangka kiut miut begini tak pandai mengaum.tapi aku tetap sayang die ketat ketat ! 


 *mangsa keadaan ;(



Comments

  1. agaknya dia tak dapat jumpa kekasih hati lagi tu.tu yang jadi macam tu agaknya..hehehehehe.takpelah..awak jangan marah dia tau... sayangi dia macam biasa..

    ReplyDelete
  2. alahai ciannya tuannya..kasi ba bab sikit..hihi

    ReplyDelete
  3. dia geram kot..sbb tu ngaum kat jari hehe

    ReplyDelete
  4. Assalamulaikum....

    Kucing tu x sabar nk lawan ngan harimau malaya kot.. or dia dah tahu garuda kena baham ngan harimau...
    hehehe

    ReplyDelete
  5. salam kenal.dya follower sini iyer..jmpt dtg blog ya. ^^

    ReplyDelete
  6. laa kesian dye , ganas sgt too kucing too tak pun dye geram , hehehhe

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih