jumpe retis !

December 11, 2012

Assalamualaikum ^^

baru lepas menikmati cucur jagung panas panas.fuhhhh, enak giler kot.kenyang sudah perot nie.Alhamdulillah.hehe..ok, aku nak mulakan cerita tentang hari sabtu yang lepas.daripada takde buat apa apa kat umah, baik kuar jenjalan kan.so, aku decide nak bawak adek adek pegi event Jelajah Janji Ditepati yang diadakan di Padang Kawad USM, Penang.ohh, rindu tempat belajar aku dulu.3 tahun kat sana memang buatkan aku tak boleh lupa langsung USM.asalkan ada event apa apa yang best mesti aku join.huuuuuu^^

first time kot pegi Jelajah Janji Ditepati nie.nak tahu jugak apa yang ada kan.sampai je sana.mak aiiiiii, punye lah ramai manusia.mata aku pon dah dirabuni dengan warna oren.waktu aku sampai tu, PM kite tengah bagi ucapan.banyak la jugak booth yang ada.dah la sampai pon dah tengahari.rasa macam nak terbakar kulit.tapi, nasib la boleh berteduh dalam booth.phewww~

ada booth yang buat game.memang best la jugak.kalau menang dapat hadiah.retis pon ada kot di booth TV3, 8TV dan NTV7.adek aku jawab soalan ape entah untuk drama Mimpi Cinderella.betol pulak tuw.dapat jugak dia hadiah.hahaha.


 
*macam kanak kanak ribena tak?  -_-'

 
*ok.adek tinggi daripada kakak.aku akur :]

 
*ini pon adek tinggi daripada kakak.kakak tak cukup kalsium.hahaha

*uping dan iping kepala besar :) dorang bagi chance budak budak je amik gambar dengan uping iping, aku pon nak jugak.tssskkkkk :'(

*Iena Azman (Mimpi Cinderella) dan Chinta (Cinta Itu Milikku) tengah beramah mesra dengan peminatnya.Iena Azman nie memang cantik gilosss bile tengok depan depan.friendly pulak tuw.lelaki konfem cair ~

*Tam tengah main game dengan peminat.

*nak jugak amik gambar dengan retis kan.heeeeee^^

*gambar Polaroid sebagai kenangan  =)




You Might Also Like

14 comments

  1. Iena Azman tu memang cantik kan?hehe..

    ReplyDelete
  2. tgi nya adik hehe..bestla dpt jumpa artis hehe

    ReplyDelete
  3. eh akma lamanyer tak jumpa dia.kim salam kat dia ye kak :D

    ReplyDelete
  4. ah, kenapa tak kenal semua ni. Haha

    ReplyDelete
  5. Iena Azman fie kenal dalam Mr.Cinderella tinggi gila dia nie. 170cm tak silap. Huhu

    ReplyDelete
  6. Earth Moving Spare

    Hi, cool post. I have been thinking about this topic,so thanks for sharing. I will probably be subscribing to your blog. Keep up great writing!!!

    ReplyDelete
  7. suka tebgok iena azman, tengok muka pown dah tau tak sombong.
    adik tinggi dari kakak (",) .. biasa le tu

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum...
    Syok nye dpt gambar ngan retis ni....

    ReplyDelete
  9. wahh beznya..semua nmpk comel..hehe

    ReplyDelete

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih

FOLLOWERS