Makan di Seoul

Assalamualaikum ^^

phewww~ lama jugak aku menyepi dari dunia belog nie.aku agak mesti ada yang rindu.betol tak? huuuuu^^ .dah berapa hari aku tak update entri baru kan.bukan malas atau segan.tapi masa yang tak mengizinkan.lappy pon tak sempat nak sentuh.tengok, betapa sibuknya aku 2,3 hari nie.nak terjah belog korang lagi la tak sempat.sekarang dah free.makanya, nanti aku akan terjun komen entri korang eh.

bukannya sibuk menguruskan majlis perkahwinan atau ape.tapi sibuk bersuka ria dengan adek adek ! dah lama perot aku tak dimanjakan dengan makanan yang lazat lazat.dah lama kaki tak jalan jalan sambil beli dan belah.dah lama tak cuci cuci mata tengok mamat hensem.errrrrrr.senang citer, dah lama tak keluar menghabiskan duit poket.heeeeee :D

kelmarin aku pegi Seoul woooo ! Korea tuw.tapi Seoul nie lain macam sikit arrr.tak jumpe langsung pon orang Korea yang mata sepet serta putih melepak tuh.yang ada cuma lah orang Melayu, Cina dan India.salji pon takde.hahaha.korang ingat Seoul kat Korea je ker.kat Malaysia pon ada tau.namanya, Seoul Garden.kalau dalam penang nie boleh jumpe kat Gurney Plaza.Seoul Garden nie tempat makan yang menghidangkan makanan ala ala Korea.ada korean BBQ dengan steamboat buffet.semuanya dijamin halal :)


 
*bila dah sampai, wajib posing dulu ala ala JLo -_-'
 
 
*nampak tak muka kitorang lapar tahap nak makan orang  *_-

 



gendang gendut tali kecapi, pecah perot boleh mati.jadi, bila perot dah membuncit sampai terjojol pusat, maka kami pon berangkat pulang dengan senang hati.tunggu entri seterusnye tau.nak cerita tentang hari sabtu lepas pulak.hehehe.till then.baiiiii ^^

xoxo ..

Comments

  1. Sedap, kat kuantan tak de restoran Soeul Garden ni. Mahal tak harga makanan kat restoran ni?hehe

    ReplyDelete
  2. nnt bwa sha p sini ya..nak org tu blnja hehe..msti best kan..mkn2..

    ReplyDelete
  3. huhh..mcm sedap je ni..nak kena try ni...tgk mcm steamboat je...

    ReplyDelete
  4. Selalu jugak pergi Gurney Plaza tapi tak pernah menjamu disini. Hehe. Salam kenal awak :)

    ReplyDelete
  5. Tak pernah menjamu di Seoul walau acap kali jugak ke Gurney Plaza. Hehe. Salam kenal budak kecik :)

    ReplyDelete
  6. sedapnyer makan kt seoul.. dlu office dekat dgn ni boleh la makan.. skrg office jauh dh susah nak jumpa..

    ReplyDelete
  7. ciss..ingat seoul betul2..haha..sedapnya..nak sikit..awak suap eh ? hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tertipu lettew ! nganga cepat nak suap.hahaha

      Delete
  8. mahal la seoul garden...duit xde..xpergi hari tu...adesss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali sekala makan apa salahnya spend duit lebeh sikit.hehe

      Delete
  9. nak try jgk mkn dkt seoul garden 1day...;-)
    thanks 4 sharing!

    ReplyDelete
  10. nak try jgk mkn dkt seoul garden 1day.thanks 4 sharing!;-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih