memang sedap habaq mai

Assalamualaikum ^^


ermmm..nyum..nyum..nyum
cer teka aku sdang buat apa?
makan? betol sesangat lerr tuh.
tapi makan apa? nasik? uishhh.awal lagi derr.
dah2.takyah nak teka sangat lah.
nanti macam2 makanan yang kuar.hehehe



 
*taraaaa ! eskem feveret sejak azali.muahahaha :D

 
menikmati eskem nie di tengah hari yang panas terik memang rasanya ohsemm !
adek bising2 kat luar pon aku dah takheran dek melayan eskem trophy yang cejuk neh :)
kalo tak dorang tu memang dah kena sound dengan aku da tuu.
jangan main2 dengan kak long yang superb garang nie.haha

uncle yang jual eskem pon dah seperti mengenali aku.tak penah cuba eskem lain dah.
asyek trophy jekk.ngeh3.kalo dah abes siang2 lagi dia dah bagitau.
"adek, itu trophy sudah abes lorhhh.eskem lain ada.u mau cuba ka"
"sy takmau yang lain uncle.no trophy, takpayah datang sini.hohoho" 
*whatever ~


- maaf sebab entri nie agak kemerapuan sikit -








Comments