Gunung Fuji depan rumah ?

March 26, 2012

Assalamualaikum ^^

sejak dua menjak tiga menjak nie, masalah datang bertubi-tubi.sumpah stress gila ! sampai hari-hari rasa nak nanges je.biasalah pompuan.memang tertekan beb.sampai kadang-kadang otak dah taktau nak pikir apa.blurrrr, kosong.dah macam orang gila pon ada.naseb lah aku pandai control emosi.kalau tak dah lepas ke Tanjung Rambutan kot.huhuhu

nak share dengan orang pon, memang orang takkan faham sebab dorang tak alami apa yang kita alami.even family pon kadang-kadang tak leh nak faham apa yang terbuku dalam hati nie.hanya dapat mengadu pada Allah Yang Maha Esa.

sesungguhnya memang semua ini ujian dari Allah untuk hamba-Nya supaya belajar erti sabar & tabah dalam menjalani kehidupan.memang nampak senyuman terukir diwajah, tapi hakikatnya dalam hati parah.manusia memang bijak berlakon kan  =,=


rasa seperti ingin membina sebuah rumah kecil di tempat seperti di atas.ditemani pokok sakura yang berbunga pink.bertilamkan bumi yang hijau.bangun-bangun pagi dah dapat tengok Gunung Fuji yang tersergam indah depan rumah.kalau dapat tinggal sini memang confem lupa segala masalah ! sini lah port terbaik untuk menjerit sepuas-puasnya.sampai terkeluar anak tekak pon takpa.takkan ada orang pedulik pon lah.

sungguh indah angan-angan nie.andai la dapat jadi kenyataan kan best  :)


*maaf jika entri nie agak beremosi.tuan belog tengah moody saat nie ..

You Might Also Like

4 comments

  1. :) cantik....tapi kalau xtahu bersyukur xde guna jugak

    ReplyDelete
  2. Xnak gunung everest depan rumah ke???? hehehhe

    ReplyDelete
  3. dtg la naik gunung kinabalu sma org tersyg di Sbh..hehe :)

    ReplyDelete

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih

FOLLOWERS