::Stanza Cinta::

Assalamualaikum ^^


nice la photo nie kan korang :)melambangkan 3 personaliti dalam suasana yang berbeza.drama nie akan ditayangkan kat TV 3 esok.jangan lupa tengok eh.drama Stanza Cinta diadaptasi daripada novel macam Nora Elena lah jugak.harap2 jalan cerita die pon best kan.huhuhu.but,yang penting ada Aaron Aziz.ngeeee~ maaf yer korang,entri pendek je hari neh^^


p/s: header burok kan.jangan kutuk ea.tak pandai edit :(

8 comments:

  1. mesti bestkan citer dia..
    tak sabar nak tengok (sebenarnya nak tengok Aaron Aziz tu)

    ReplyDelete
  2. yeayyy !
    dapat jumpa seth tan lagi ! haha

    ReplyDelete
  3. @Sal Saarihuhu...malam nie kol 9 malam sila menepek depan tv 3 yekk :)

    ReplyDelete
  4. novel ape ek? mcm best je cite ni

    ReplyDelete
  5. singgah bace entry n follow dari segmnt perang2 aritu.. :)

    harap pasni dpt bace post2 yg menarik dari kamoo.. :)

    CERITERA KISAH

    ReplyDelete
  6. @kotak bulatnovel die pon tajuk "stanza cinta".malam nie tgk la kat tv3 kol 9 :)

    ReplyDelete

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih