::kau pengubat jiwaku yang lara::

Assalamualaikum ^^

hyee guyss.hari nie aku betol2 kebuntuan tak tau nak hapdate pasal apa.huhuhu.kekadang tuh mencurah-curah idea.macam2 nak share ngan korang dalam belog.haishhh~ mungkin hari nie otak tak dapat nutrien yang cukop kot.hahaha.tp malam neh hati aku beria-ia nak citer kat korang tentang COMEI.COMEI nie kucing peliharaan aku.baru berumur 2,3 bulan camtu la.kiut gilerr.dia la pengubat jiwa aku.kalo aku sedeh2 @ sunyi,COMEI la tempat aku meluahkan perasaan.aku stay ngan atok,wan dan pak su je.mak,abah ngan adek2 ada kat lain.nak gadoh pon tak tau nak gadoh ngan sapa.hehehe.gadoh ngan kucing selalu sangat lah.kucing tengah tido pon aku sanggop kaco.jahat kan.hahahaha.

tadi aku borak2 ngan COMEI.dia tengok je muka aku sambil membolatkan mata & main2 jari aku.seolah-olah faham apa yang aku bebelkan.bila dia dah bohsan dengar apa aku cakap,teros dia buat2 tido.bila aku diam dia bukak balik mata.hahahaha.cerdik betol kan :)percayalah binatang peliharaan korang can be a good listener^^jadi,janganlah sesekali kita zalimi dorang like dera or buli ke.kesian tau.dorang pon makhluk Allah jugak :)







:: kiut kan COMEI^^ ::

No comments:

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih