::Jom Reka Dialog::

Assalamualaikum ^^







isteri : abgggggg!!!kenapa kemeja abg neh ada kesan lipstick???merah menyala plak tuh!!!abg ada perempuan lain ea???baik abg berterus-terang dgn sayang cepattt!!!

suami : adoiyaiii...malam2 pon nak bising!!!apa yang sayang merepek-meraban neh???memang la abg ada perempuan lain.tp...(belom sempat menghabiskan ayat)

isteri : pang!!!(tamparan dimuka suami).sampai hati abg buat sayang macam neh.sobss..sobss..(adegan menangis telah bermula)

suami : adehhhh.sakitlah sayang.apsal main tampar2 lak neh.abg belom abes cakap lagi.perempuan tu kan madu sayang jugak.sayang kan dah bagi green light kat abg untuk kahwen dua.sayang dah lupa ke???semalam kan turn abg tido umah dia.

isteri : alamak!!!(isteri terkejut berok).sayang lupa lah yg abg baru je menikah semalam kan.sayang mintak maaf sangat2 yer abg.semalam terminum air ada semut kot.tiba2 hilang ingatan sekejap.hehe(sambil tersipu malu).i love you abg...(sambil mengusap pipi suami yg baru ditampar td dgn manja^^).

akhirnya mereka berbaik semula.beruntung kalo dpt si isteri yg sangat sporting,tak kisah nak berpoligami.bertuahnya lah si suami kan :)

dialog diatas hanyalah rekaan semata-mata okeh.korang nak join tak segmen abg ben yg menarik neh?jom klik SINI...

Comments

  1. kehkehkeh.. memula ingatkan cuma mimpi.. tapi betuller..

    ReplyDelete
  2. wah,,untung la isteri xkisah suami nk kwin laen,,:D

    ReplyDelete
  3. hi3.baik ati betulla wife die ni.
    siap izin suami kawen lagi 1 ek!:))

    ReplyDelete
  4. hahaha! cian suami uh..apapun bini dyer sporting bagi kawin lain tp tu la...pelupa..hihihi.. :)

    ReplyDelete
  5. uhukhhh~ bestnya bleh baik2 dgn madu ~.~

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih