Majlis Konvokesyen Politeknik Seberang Perai yang ke - 14

Assalamualaikum ^^

ini cerita hari ahad yang lepas 14 September 2014. adik aku finally berjaya menggengam segulung Diploma Kejuruteraan Mekanikal (Pembuatan) di Politeknik Seberang Perai. teringat pulak konvokesyen aku yang 3 tahun lepas. time flies so fast lahh. rasa macam baru aku naik pentas ambil segulung ijazah. kali ni tengok adik aku pulak lah naik pentas ambil segulung diploma. Alhamdulillah

selalu kalau dia balik rumah weekend kan, mulalah dia membebel. dia cakap penat lah, subjek susah lah. tapi, at last, habis jugak study dia yang 3 tahun tu. berbaloi atas penat lelah selama ni kan. aku otak sains. dia otak kejuruteraan. mana ngam. memang aku tak boleh nak menolong sangat lah dengan assignment dia. boleh tolong kacau je la. maaf ye. hahaha! 


before majlis bermula.


di balik tabir gerai bunga bungaan.


sesi bergambar.


tengah keramaian lah nak bergambar pon.


aku terkesima dengan teddy bear gergasi belakang tu.


after 3 years, dapat jugak pegang lagi bunga macam ni.



" congrates dear on your convocation day. always remember that, wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine. good luck for the future. we are always beside you in every situation. "






Comments