CABARAN 30 HARI | HARI 1 : 1 GAMBAR TERBARU & 5 FAKTA TENTANG DIRI CIK AYU

Assalamualaikum ^^

harap harap masih belom terlambat lagi dahku nak join #cabaran30hari #kelabbloggerbenashaari. memandangkan blog aku pon makin sunyi dan sepi bak burung merpati dalam sangkar. *krikkk.. krikkk.. krikkk.. kekeringan idea sejak dua tiga menjak neh. asal nak mula menaip je terus mati kutu. so, aku rasa challenge nie macam menarik. at least, aku ada tajuk nak buat karangan. hahaha.. mohon lepas nie, ramai yang lebih mengenali siapa empunya blog Hatie Hidayu (http://heartylolipop.blogspot.com). cabaran bermula !


CABARAN 30 HARI | HARI - 1 : 1 GAMBAR TERBARU & 5 FAKTA TENTANG DIRI CIK AYU


***
Terbaru sangat dah ni. Snap pagi tadi before pegi keje. Haha






5 Fakta tentang diri Cik Ayu


1. Nampak macam sombong tapi sebenarnya baik. Tak kenal maka tak cinta. gitewww

2. Status terkini : Masih single dan tengah mencari calon suami yang sesuai. sesiapa berminat boleh lah isi borang ye. hahaha

3. Bakat terpendam : suka menyanyi tapi tak pernah ke tempat karaoke. kalau ada peluang masuk Mentor nanti, tolong vote kite yek.*tampo diri sendiri. ehekkk

4.  Tabiat pelik : tak suka pakai kasut bila drive

5. Pencinta flora & fauna. kalau boleh nak buat rumah dalam hutan belantara



ok. done. #cabaran30hari #kelabbloggerbenashaari #day1 



Comments

  1. salam perkenalan...
    jemput jengah blog saya n follow
    http://akusukatulisblog.blogspot.com/2014/09/cabaran-30-entry-hari-3-apa-yang.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih