CABARAN 30 HARI | HARI - 3 : SESUATU YANG MENGUATKAN CIK AYU

Assalamualaikum ^^


CABARAN 30 HARI | HARI - 3 : SESUATU YANG MENGUATKAN CIK AYU


***


AIR ! yes, air sangat penting dalam kehidupan. manusia, haiwan dan tumbuh tumbuhan semua perlukan air. cuba bayangkan kalau kita tak minum air seharian. mesti lembik, lemau, letih je kan. lepas minum air, apa kita akan rasa ? SubhanAllah, nikmat tak terkata. 

badan kita consist of 55% - 75% of water. so, kita mungkin boleh survive kalau tak makan tapi bukan tanpa air. jadi, kalau nak kuat dan energetic, kena lah minum air putih at least 3 Liter sehari okeh. dah macam dietitian lah pulok. hahaha


ok. done.  #cabaran30hari #kelabbloggerbenashaari #day3



Comments

  1. Haah betul. saya pun biasa pegi mari pegi mari tadah air mineral dekat office.. hahaha..

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih