CABARAN 30 HARI | HARI - 10 : APA DI DALAM HANDBAG CIK AYU

Assalamualaikum ^^

CABARAN 30 HARI | HARI - 10 : APA DI DALAM HANDBAG CIK AYU


***


haaaa, ini je lah yang wajib ada dalam handbag aku. simple je kan. bag pon tak berat nak bawak. since aku pon bukan lah kaki make-up. so, lepas solat, apply bedak baby je. hahaha! vaseline tu untuk bibir supaya tak kering. benda-benda lain macam tisu, tiger balm, pengepit kuku, dan cermin aku bawak jugak tapi takde dalam gambo ye. aku ni kadang-kadang sakit perot, sakit kepala tak kena tempat. so, memang tiger balm tu kena prepare selalu.


ok. done.  #cabaran30hari #kelabbloggerbenashaari #day10



Comments

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih