11 Things About Me

Assalamualaikum ^^

eh kena tag? maaf la aku baru ada masa nak join segmen2 yang korang tag.huuuuu^^ thanks yer Cik Aida & Sha sudi tag kite..ihiksssss.



Few rules need to be followed :

1. Post this rules. 
2. Write 11 things about yourself.
3. Answers the questions the tagger set for you.
4. Create 11 new questions for those you want to tag.
5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post.
6. You are not allowed to tag back.



11 Things About Miss Hearty

1. Gadis yang sangat pemalu okey tapi suka buat lawak..ehemmm :p
2. Sporting & open minded
3. Obses dengan kaler pink serta benda yang kiut miut ! nak kahwen nanti pon tema harus ada kaler pink..weehuu ^^
4. Lebih suka tidur daripada makan *buruk perangai :D
5. Paling tak suka orang yang hipokrit
6. Gila shopping 
7. Peminat K-pop yang fanatik.Running Man tu sedara aku jek..ehekkk :)
8. Suka memasak guna resipi yang direka sendiri.asalkan sedap ^_-
9. Tak suka cerita masalah sendiri dekat orang lain.hanya mampu mengadu pada Allah sambil nangis2 T_T
10. Happy go lucky
11. Sangat susah hati kalau terbuat orang lain rasa sedih



Jawapan bagi soalan Cik Aida

1. Hurmm..boleh panggil Ayu atau Hearty :)
2. Seorang yang sangat sweet dan simple serta kelakar
3. Suka sangat ! sebab kucing tu comel.gi gi gi gwiyomi ^^
4. Lipas.allergic sangat ! sanggup tak tido kalau ada lipas dalam bilik..tskkkk
5. Pernah.someone pada masa silam dahulu.macam nak karate je die..hehe
6. Menangis sorang2 dalam bilik sambil dengar lagu dan makan cekelat :D
7. Suka.sebab dapat kenal dengan kawan baru..ngeeee
8. Tak kisah brand apa2 pon asalkan bau wangi dan lembut
9. Tahun lepas
10. Ermm..nak dapat ramai kawan dalam alam maya nie dan boleh dapat pulus sikit :)
11. Suka soalan nie ! hahah.. nak seorang suami yang sayang isteri dia lebih dari diri dia sendiri.sentiasa dekatkan diri dia dengan Allah.sentiasa memahami dan percaya isteri dia.romantik dan kelakar.banyak lagi sebenarnye.tapi nak bagitau yang tu jer..huhuhu




Jawapan bagi soalan Sha

1. Pink sangat ! kawaiiii ^^

2. Membaca.especially novel :)
3. Lappy dan phone
4. Belog Yuyu Zulaikha
5. Ermm..kena banyak bersabo sebab banyak dugaan.hari hari rindu..ehekkk
6. Of course PINK !
7. Cameron Highlands
8. Hampir 3 tahun
9. Depends.tak dapat nak agak sebab lately nie super busy dengan keje
10. 'kakak' *tapi perangai tak macam kakak pon.. puiiiii
11. http://heartylolipop.blogspot.com/2012/10/percubaan-pertamaku.html



Soalan untuk korang pulak ! ^^


1. Bagi satu kenangan manis yang pernah berlaku dalam hidup korang?

2. Korang anak ke berapa dalam family?
3. Apa korang akan buat bila stress?
4. Gambarkan Miss Hearty dalam 3 perkataan :)
5. Bagi 3 nama insan yang korang sayang dan siapa mereka dalam hidup korang?
6. Siapa idola korang dalam dunia blogging?
7. Apa yag wajib ada dalam handbag korang? 
8. Apa perkara pertama yang korang buat bila bangun tidur pagi2 ?
9. Coklat apa yang korang suka?
10. Siapa yang selalu ada bila korang sedih?
11. Berikan nama negara yang korang akan pilih untuk honeymoon



 jeng jeng jeng..done ! now nak tag 11 orang yang bertuah :D















#selamat menjawab soalan yer korang ! :)

2 comments:

  1. wah, thanx dah jawab :)
    same lah kite, suke sangat warna pink, hihii ^^

    ReplyDelete
  2. hehe..thnks..mmg sporting..wah bestnya ayu suka msk..nnt nak rasa mskn ayu bole..?

    ReplyDelete

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih