Sebenarnya, SAYA ISTERI DIA !

Assalamualaikum ^^

hello guys ! dah lama rasanya belog dahku tak berentri baru.malam ni je dah terpost dua entri.makanya, mood aku tengah rajin tahap kuasa dua la tuh.dahku baru selesai menghabiskan bacaan sebuah novel yang bertajuk 'Sebenarnya, SAYA ISTERI DIA !' , tetiba laju je jari jemari nie menaip memulakan entri.bersemangat nak share dengan korang benda best.

sangat puas hati dengan penceritaan die yang tidak tergantung.ending yang membuatkan aku masih tersenyum sampai sekarang.cerita yang sangat sweet dan so romantic.ohh, macam dah jatuh hati dengan hero dalam novel tu.ehekkkk =.= kalau nak cerita the whole story kat korang kang tak best pulak kan.kang tak pasal pasal aku kena cepuk free je.yelah, mana lah tahu ada insan insan lain yang sedah menelaah novel nie tak habes lagi ke..heeeeee ^^

uolsss should read this novel and imagine uolsss lah hero atau heroin dalam cerita tersebut.ketawa bersama, menangis bersama.baru feeling habes..hahaha.lepas nie nak layan pulak drama melayu yang diadaptasi daripada novel nie dekat tv3, slot zehra, jumaat pukul 9 malam.



*no caption

 




2 comments:

  1. aah femes gak cerita adaptasi dr novel kan :) bestnya dpt baca novel tuu..
    sha suka tgk tiz cute :)

    ayu pun cute juga bah hihi

    ReplyDelete
  2. macam nak kena tengok je ni. tak pernah lagi tengok tau

    ReplyDelete

komen seikhlas hati tau awak ! mmuahhh ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...