10 Blogger Comel di Malaysia

Assalamualaikum ^^


klik Banner diatas untuk join sekaki

whoaaa ! daebak ♥
 menarik semacam je segmen nie.kan.. kan..
cuma perlu statekan 10 orang blogger yang comel di Malaysia.gi gi gi gwiyomi ^^
rasanya most of blogger yang ada sekarang semua comel comel belaka.ye dak?
yang buat segmen nie lagi lah comel ! ihiksss *ikhlas dari hati

ok ok.now dahku nak listkan 10 blogger yang comel itu.
sila tengok betol betol yer.mana lah tau nama korang tersangkut ker..wuwuwuwuuu




dahku tag dia & dia yang baik hati lagi rajin nie :)

nak tau comel ke idak, sila lah terjah dorang !
*hah, ada tak nama korang? :) kenapa 10 orang je.
rasa macam nak listkan banyak lagi blogger yang kiut kiut.hehehe


Comments

  1. thanks tag,dah join petang tadi.kita tak tersenarai pun?alo..hehe.just joke :D

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah~

    Singgah dari group Aku Blogger Famous. :D

    Nak tanya blogger no 1 dengan no 9 adik beradikkah? Nama macam lebih kurang je. Hee~

    Owh ya, saya follow blog ni~~~ ^_^

    ReplyDelete
  3. wah..kita comel ka hahaha..:P gud luck ya

    ReplyDelete
  4. Aaaaa............ waaaaaa xpercaya..
    Terima kasih sebab ada dalam list

    gud luck tau :)

    ReplyDelete
  5. Subhanallah, thanx miss hearty ^^
    mudah mudahan miss hearty menang ye :D

    ReplyDelete
  6. ya ampun ayu blogger comel..hihi..tgi pengiktirafan ni hearty..hihi..apa pn tq tau snarai kan ayu..lg kembang la pp ni..haha

    ReplyDelete
  7. Dari segmen yang sama.. all the best

    http://www.ladyainaa.com/2013/05/10-blogger-comel-di-malaysia.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih