Review Blog Pemenang

May 14, 2013

Assalamualaikum ^^

annyeong annyeong :)

okay, now dah tiba masanya nak mereview belog belog bertuah yang telah menang contest INI. maaf yer lambat terpost entri nie.dahku lupa sebab ingat nak kahwen je. ehekkkk :D


-{NuR_Syazana-zanaSya}-
alolololoo... omeinya tuan belog yang bernama nur syazana nie. tengok header die yang macam siti di alam fantasi je siap ada pelangi dan ais krim bagai.hehehe.. belog yang simple dan tak berat sebab tu cepat je loading.tak bikin stress nak menunggu.ye dak? :) sesiapa yang nak berkenalan dengan beliau boleg lah follow belog beliau okeh..



[IMG_0049.JPG]


maaf curik gambo awak dear.nak copy header tapi awak tak kasik.kalau saya right klik awak cakap ' sorry, you can't babe' .huuuuuu^^ btw.. eh, nama blogger nie meyra john.ada kacukan dengan omputih ke neh? eheeee.orangnyer cantik gebu.nak berkenalan? sila lah follow belog die kay.klik dekat gambo atas neh ha.belog yang ada sifat sifat kewanitaan.sebab? tengok sendiri ahh.. hahah.belog tak berat dan simple.tak banyak widget, ok lettew ! :)



! ♥ istikharah cinta ♥ !


waaaa..so yellowish ! :) agaknya gadis nie minat warna kuning kot.kuning itu lembut kan dear ^^ dahku tertarik dengan header beliau sebab ada ayat ayat best.adek nie baru berumur 19 tahun.aloooo, mudanya.jeles akak taw T_T belog die pon simple je dan kemas.rajin jugak adek nur syazwani nie join segmen.chaiyok chaiyok dear ! :)





You Might Also Like

8 comments

  1. boleh blogwalking ni! :D tahniah kepada semua pemenang!

    ReplyDelete
  2. Terima kasih review blog wani (:

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sbb sudi review blog sye.. Hehe :)

    ReplyDelete
  4. Kewanitaan eh? Hahaha, :'D btw, thanks. Saya xda campuran/kacukan omputih. Cuma maybe saya asal Sabah, bangsa Kadazan. Hehe, anyway terima kasih banyak2x k. Iloveyou. ^^

    ReplyDelete

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih

FOLLOWERS