Steps Tarian Gwiyomi

Assalamualaikum ^^

cakkkk ! mula mulanya entri nie nak dijadikan Wordless Wednesday.tapi... terasa nak menaip jugak beberapa ratus perkataan.maka, tak jadilah rabu tanpa kata.homaiiii ! kejap je dah muncul hari rabu.why time flies so fast nie !? tskkkk T__T makin hari makin tua sehari.*lap air mata.

jom buat Gwiyomi supaya nampak diri kiut serta muda.ehekkkk.. dah banyak nau nau versi Gwiyomi dalam youtube tuh.ada yang comel, ada yang sumpah taktau nak kata apa.dah jadi trending macam isu Gangnam Style dulu pulak.lepas nie entah apa apa lagi lah yang akan muncul kan.*sigh.tapi, aku rasa Gwiyomi nie lagi better dari Gangnam Style kot.daripada menari yang macam entah apa apa tuh baik buat buat muka bajet kiut.hahaha

nak belajar buat Gwiyomi? ini ha ada step step die :) selamat mencuba !





*agaknya kalau aku buat Gwiyomi mesti korang muntah ijau je..muahahaha :D
*nenek vogue nak bagi mutiara kata sikit.ehemmm.." belajar lah untuk senyum walau hakikatnya hati tengah berduka.Allah selalu ada untuk kita.ingatlah Dia setiap waktu bukan hanya bila ditimpa kesusahan atau dilanda kesedihan.bersyukur lah apa adanya.say Alhamdulillah :) "



Comments

  1. comelnyaaa. gwiyomi tu. hehehe.

    ReplyDelete
  2. hehehe omey je kalau buat gwiyomi tu :) baru follow sini.

    ReplyDelete
  3. buatla..hearty kn cmoel dah..buat lg comel..hihi

    ReplyDelete
  4. Salam =) Jom join segmen 1st saya =)

    http://duniaitusfera.blogspot.com/2013/05/nak-aku-klik-iklan-korang.html

    p/s: haha adoh2 demam gwiyomi...

    ReplyDelete
  5. comelnya ayu ngn spek color pink..nak pjm hihi..
    sha ada gak buat step ni..tp malu nak publish hahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih