free download AgingBooth

Assalamualaikum ^^

pernah tak korang bayangkan bagaimana wajah korang bila umur dah mencecah 60-70 an.waktu tu anak, cucu, cicit pon dah ramai.semua panggil korang nenek nenek.gigi pon mungkin dah tinggal dua.takpon, dah pakai gigi pelsu.masa tu nak melawa pon dah tak guna.kulit pon dah tak cekang macam sekarang kan.if guna botox sekali pon, hormon semulajadi dalam badan tetap menjalankan tugas dia untuk menuakan kulit kulit kita.hahah !

sebab tu lah orang cakap, secantik mana pon wajah kita, ia tetap akan dimamah usia.so, tak perlu lah kita nak banggakan sangat kan.cukup lah dengan sekadar bersyukur atas kurniaan Allah yang hanya bersifat sementara itu.ehemm..rasa macam dah terbagi motivasi pulak malam nie.hewwwww~

sebenarnya nak kabokan pasal satu mende ajaib neh.dengan menggunakan mende ajaib tersebut, korang dapat saksikan bagaimana wajah korang bila dah tua nanti.hohoho..lately nie, dah segala bagai application canggih canggih yang wujud khasnye untuk pengguna android.makanya, berpusu pusu lah yang mendownload itu dan ini.kan kan :) lepas nie korang try lah download AgingBooth pulak.tatap lah wajah korang bila dah dimamah usia.hope suami masih sayang walau kita dah kerepot tahap kuasa dua..huuuuu ^^


#tepuk dahi bila tengok rupa sendiri bila dah tua..sobssssssss =(


Comments

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih