Seoul Garden lagi !

Assalamualaikum ^^

annyeonghaseyo ! rindunyerrr dengan korang semua ! mmuah mmuah mmuah..lately nie tak sempat nak berblogwalking.nak update entri baru pon tak mampu.malam je lah ada masa nak itu dan ini kan.tapi apakan daya, line internet pon macam kura kura tengah honeymoon.kemain banyak story yang nak aku kabokan ke ekau semua.tapi bila dah dipending pending, maka, otak beku sekejap untuk menaip entri.rasa macam terkial kial.kejap taip kejap delete.kejap taip kejap delete.begitulah seterusnya.dan at last, tutup terus belog.beralih ke facebook, wechat, instagram, keek dan sebagainya.bhahaha..nampak tak bagaimana aku menduakan belog sendiri..huahuahua :p

orite orite.entri kali neh nak story story tentang MAKAN.saja nak uppercase kan word makan tuh sebab dahku memang suka makan.bila perot kita kenyang, hati kita senang.ye dak ? membuncitkan perot berkali kala tak salah kan.muehehehe =.= oleh kerana sekarang tengah demam korea kerana terlepas free seats to Korea yang dipromo kan oleh AirAsia.sobsssss..dah bajet nak ke Korea lah konon next year.harap harap AirAsia yang baik hati buat promo lagi.pleaseeeeee -_-'

disebabkan tengah frust, dahku telah membawa diri dan perot heading to Seoul Garden.kuikuikui..ada satu lagi branch baru dibukak di Queensbay Mall, Penang.moh pakat pakat lah pi.memang best decoration kat situ.setiap wall ada lukisan yang menampakkan begitu real dan backdrop dia sangat sweet serta kiut.so, boleh lah posing ala ala Rain & Song Hye Kyo dalam citer Full House  :) fuhhh..rasa macam panjang pulak karangan neh.moh layan gambo pulak ^^






*macam tamak tak bila amik selonggok macam nie?  bhahaha

*super tom yam soup..double spicy daripada biasa

*dia punya korean sauce sangat sedap ! 

*bila kakak tak puas hati dengan adeknya.. mueehehehe

*nyumm nyumm nyumm

*yes.. sorang tembam sorang kurus   -_-'

*tak sabo nak melantak neh.. hahaha

 * kita buat peace dulu yaw...huuuuu ^^

 *kite dengan adek kite nampak sebaya tak? padahal beza 7 tahun.. errrrr :/

 *memang kewajipan untuk singgah di Watson kalau ke mall  =.=


*sweet kan backdrop die..dating dengan husband best neh :)

*orange + red = ???

*gambar ini telah diedit ke dalam mode sexy lips..sexy tak? muahahaha :D

*peace yaw !

sekian saja dari aku buat kali ini.memang tersangatlah panjang entri ini.ye lah.bukan senang nak update kan.kalau boleh nak taip lagi neh.tapi, simpan simpan lah untuk entri seterusnya pulak.kang takot nanti korang muntah hijau je..ekekeke :)

Comments

  1. kdg2 sibuk smpai takda masa nak update. hehe. Comel jeeee. Dan mkanan tu menyelerakan.

    ReplyDelete
  2. Serious dkt QB dah ada Seoul Garden? :)

    ReplyDelete
  3. nampak sedap... blm kesempatan lg nak merasa..harus pergi ini:D

    ReplyDelete
  4. same tapi ak serupa...amcam tu??hahahhah

    ReplyDelete
  5. nampk sedap.. klu hangout kat qb , blh larh g sggah sne kan.. ? :D

    ReplyDelete
  6. Whoa! Dapnye tengok. Yuyu belum penah makan kat sini lagi... Nampak macam best sangat sangat aih. Ni yang buat Yuyu rasa teringin ni. Nyumnyum

    ReplyDelete
  7. pergh...nampak sangat-sangat menyelerakan...

    ReplyDelete
  8. terliur la tgk..mohon belanja..haha

    ReplyDelete
  9. Salam Ayu..

    1st time datang umah ayu..
    sambil membaca kisah makan-makan.
    terlapar pulak akak hehhe..

    err sedap background song blog ayu ni.
    sape yang nyanyi ye ? terlayan sekejap.. (^_~)

    >> Salam Ukhwah.

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih