apa dah jadi nie?

Assalamualaikum ^^

apa dah jadi dengan html belog nie? kenapa wajah dah lain.nak edit pon dah tak reti..sobssssss ! T__T sesapa yang pandai dan expert tolong dahku jap.baru ada masa nak edit belog nie ;( nak cari kod untuk post title tak jumpak ! tskkkkk






Comments

  1. hehe sebenarnya senang je kalau dah faham nanti , sis klik dalam coding tu then tekan ctrl+f . Haa then akan kua search box kecik cenonet je dlm kotak coding tu , pastu sis boleh edit mcm biasa . Lagi senang sebab ade number kat tepi2 tu :D hehe , hope membantu

    ReplyDelete
  2. klik anak panah hitam tu..
    nnti ia akan expand seperti sebelum ni :)

    aritu akak pun confius jgk mcm ni...

    ReplyDelete
  3. tengok tutorial kat sini

    1) http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/tutorial-kotak-search-new-blogger.html

    dan sini

    2)http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/tutorial-new-blogger-templete-html-2.html

    harap membantu ye. btw tu bukan blog saya. =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih