saat memanjakan perot

Assalamualaikum ^^

ohh bahagianya hidup bila perot sedang bergendang gendut tali kecapi.menari nari keriangan saat dimanjakan dengan makanan enak enak.orang kata kalau perot kenyang, hati pon senang.ye dak? :) diri dahku tidak sanggup berlapar dalam tidur.maka, walaupun tengah malam perot tetiba merengek kelaparan, apa sahaja makanan yang ada di dapor pasti akan ku bedal je masuk perot.

sekarang pon tengah menaip sambil ngap durian crepe.feveret dahku sejak azali.habes satu bilik bau durian.kalau ada yang anti-durian maunya di maki aku terok terok..hahahah.nasib baik ternampak membe post durian crepe untuk di order.kemain laju lah aku buat pesanan semalam.zappppp~ hari nie dah siap ! memang terbaik ! kalau terlepas pandang lah dalam news feed fesbuk aku tuh tak ke rugi kan..hewwwww~ rezeki aku, Alhamdulillah.


 *ini adalah cebisan yang terakhir :( entah bila lagi kita dapat bersua ..


 
*gambar petang tadi ketika menunggu adek balik dari keje untuk teman dahku keluar amik durian crepe.berselca adalah kewajipan bagi dahku  =.= 



sekian saja entri untuk malam ini.wait for next entri yeahhh ! salam sayang.mmuachsss ^^


Comments

  1. AJ sekali pun tak penah makan durian crepe...
    Hewhhehehehhe..

    ReplyDelete
  2. hearty ska mkn eh..hehe..ayu ska wat ja..mkn krg skt..hihi

    ReplyDelete
  3. amboi ayu..sdpnya makn durian crepe tuu..durian crepe gorng pun sdp..dah rasa x?

    sila jelaskan cincin tuu..share ahhh :P

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih