ada contest hebat untuk disertai !

Assalamualaikum ^^

hai korang ! dah lunch? bagus bagus.aku pon dah.baru lepas menikmati keow teow kung fu bersama lai ci kang.hewwww..terasa diri di awang awangan kerana kekenyangan.Alhamdulillah untuk rezeki yang Allah bagi hari nie.panas panas terik pekena lai ci kang memang heaven wohh ! selalu jugak aku order minuman neh sampai makcik tuh dah tahu yang aku tak makan kacang.ye lah, mana taknya.setiap kali abes minum, tinggal kacang je.yang lain licin -_-' kacang not good for my skin.sensitip amat.cukuplah story story bab makan k.kang yang tengah lapar tuh meleleh je air liur sampai ke keyboard.ahahahah :D

actually, aku nak promote satu contest neh untuk korang join.yang mana rasa diri dia tuh gila segmen or contest, amatlah di alu-alukan untuk turut serta.rasa pelik tak kenapa aku yang sibuk promote contest orang lain? bhahaha.because aku adalah one of their sponsor untuk contest tersebut..ngeeee ^^ banyak tau hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.rugi tak join ! rasa header belog korang lawa, cun, meletops? apa lagi yang ditunggu, join contest INI ...








KLIK BANNER COMEL DI ATAS UNTUK JOIN CONTEST INI


Comments

  1. Rase nye macam nak join jea..tapi masa tak mengizinkan :(

    ReplyDelete
  2. klo aku wat contest, ko tlg promote k

    ReplyDelete
  3. Dh lama xjoin contest2 nie.. inshaallah

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih