entri pertama di bulan April

Assalamualaikum ^^

whoaaahhhh ! *melopongkan mulut dengan sengaja seketika.dah berapa lama gua tak hapdate belog neh? hiuhiuhiu.virus apakah yang telah menular ke dalam diri dahku ini sehinggakan sampai hati mengabaikan belog sendiri.jangan salahkan aku.salahkan widget yang belambak lambak wujud dalam smart phone tuh.kejap ada tu.kejap ada nie.bila dah ramai orang tengah berpusu-pusu guna.wajiblah kena try kan.untung untung best.boleh share dengan kawan kawan.daebak daebak.

dulu tak abes abes mengadap whatsapp.sikit sikit whatsapp.nak tanya apa apa pon pakai whatsapp.lepas tuh, kejap kejap amik gambar sumbat dalam instagram.sekarang neh pulak ada keek.boleh upload video buat muka muncung itik dan ayam segala.keek yer, bukan kick.kalau nak kick sangat pon boleh lah daftar jadi pemain bola sepak.mewakili negara uzbekistan.lepas dah berkeek keek, timbullah minat kepada wechat pulak.rasa sangat ohsem sebab boleh buat audio, video call free.tengoklah macam mana teknologi menyambung generasinya kan.kesian belog.makin lama makin dilupakan.ampun ampun -_-'


 tempek gambar semalam seketul.motif belon belon? celebrate bufday ibu & adek lorhhh :D



sesiapa yang ada instagram? wechat? keek? line? dan sebagainya.jom kita tambah tambah kenalan ! nak aku add korang? sharing sharing dalam komen eh..hehehe ^^



Comments

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih