10 Peserta Yang Berjaya

Assalamualaikum ^^

sobssss..mulakan entri dengan linangan air mata dek kerana titisan eyemo.first of all, *eceyyy.terspeaking omputih pulak.bhahaha.pertama kalinya, dahku ingin memohon maaf dari hujung tudung bawal hingga ke kasut wedges kerana telah memungkiri janji janji manis yang dibuat dahulu :(. bukan sengaja tapi tak berdaya.maaf kerana lambat mengumumkan nama nama perserta yang berjaya dalam segmen INI.

sebenarnya kesemua 10 peserta yang berjaya dalam segmen tersebut dah lama aku pilih tapi tak sempat nak buat entri je.huuuuu ^^ al maklomlah, demi menaip sesebuah entri memerlukan masa yang agak lama supaya dapat menghasilkan penulisan yang mantap.cewahhhh ! ayat memang tak boleh blah kan -,- memang dah lama simpan niat untuk update entri pemenang masa weekend hari tu.tapi apakan daya, masa yang terluang tu telah digunakan untuk aktiviti aktiviti lain.huhhhh~

nak curik masa waktu keje pon tak mampu.boss awal awal lagi dah hadiahkan tugas yang bertimbun timbun atas meja.thanks a lot boss.luv u more, more & more ! ahakssss T__T okey.dalam entri nie aku umumkan dahulu 10 nama peserta yang berjaya masuk dalam bloglist fresh 2013.aku dah create bloglist baru dekat bahagian sidebar belog nie.nampak tak? sila hangguk sebaik mungkin.then, korang akan nampak lah blogger mana yang dah jadi family belog Cherita Hearty.tahniah tahniah ! :D next entri baru aku akan buat review untuk semua perserta yang berjaya dan kenapa aku pilih belog belog tersebut.nantikan ye ^^




10 PESERTA YANG BERJAYA 













KEPUTUSAN ADALAH MUKTAMAD.SEKIAN


6 comments:

  1. tahniah buat pemenang..ada msa join GA sha tau hehe

    ReplyDelete
  2. weee ~ aida berjaya :D *link #24*
    thanx miss hearty :)

    ReplyDelete
  3. wah..terima kasih ^_^ tahniah kepada mereka yang berjaya..

    ReplyDelete
  4. wah,.tahniah buat dorang semua tu..hehehe

    ReplyDelete
  5. Salam Ukhwah.. (^_~)
    TAHNIAH for those yang menang..

    ReplyDelete

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih