terima kasih semua !! :)

Assalamualaikum ^^

hai !! dah lama tak bersua rasa ngan korang neh.winduuu gilerrr tau ! hehehe.aku dah kembali bersemangat jitu nak berblogging selebam yang mungkin.tenkssss sangat2 pada yang sudi meninggalkan comment kat entri "malas sudah berblogging !".diatas comment2 korang jugaklah semangat aku kian membara-bara untuk memikul tanggungjawab sebagai seorang blogger.huhuhu.

kepada blogger2 lain yang ada rasa malas2 mcm aku dulu tuh,sila bangkit kembali !! sesungguhnya malas tuh perangai setan.kan ? walaupun dunia blogging neh banyak ragamnya,tapi segala rasa suka (manis),duka (masam) & cuka (manis+masam) kita rasa bila baca entri2 rakan kita yang lain.dari setiap rasa tu lah boleh merubah persepsi seseorang.mungkin berhijrah kepada perkara yang lebih baik.insyaAllah :) *ada gaya macam pakar motivasi tak?ngeeeee~

sekarang nie semua orang tengah kecoh dengan cukai yang dikenakan bagi semua pengguna prepaid kan.kalo aku post entri pasal tuh pon mesti korang dah tak larat nak baca kan.bohsan kotttt.hahaha.maka,korang kena pandai-pandailah berjimat-cermat guna prepaid tu ea.kalo dok call pakwe@awek tiap2 minit tuh,tukarlah kepada tiap2 jam plak.RM 0.60 sen tu memang nampak macam sikit.nak beli ais krim conetto show your love pon tak lepas kan.tapi kalo dalam seminggu korang topup 10 kali tak ke dah jadik RM 6.00.berbungkus-bungkus nasik lemak boleh korang melantak ^^


p/s : ntah2 nanti beli seluar dalam pon kena cukai.muahahaha~




*sepelangi warna bantal butterfly tuh,sepelangi jugak lah warna hati tuan punya belog ketika ini ;)

Comments

  1. ade je call yg free la kak?meh dtg blog sy..hehe

    ReplyDelete
  2. heeee
    sy ade seko rerama tu jugakkk
    weeegud2..ayuh kemabli berblog dgn semgt waja perwira
    ecewaahhh!

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih