i hate the type of person !!

Assalamualaikum ^^




tengok ! budak kecik neh pon pandai marah kan.Grrrrrr~ jom layan dialog tak berfaedah dibawah :


female A : awk..keje awk tuh kan banyak dikelilingi nurse yang cun2,comey2,meletopssss.nape tak ngorat je salah sorang.nape pilih sy eh?

male : sy tak suka la nurse neh.banyak yang gedik jekk.nyampah !!

female A : alaaaaa.bukan semua pon awk..

male : takmo jugak !! nak awk jeeee


fews day later........

male : kita putus je la awk. sy tak boleh nak teruskan hubungan nie lg.awk masih belajar.selalu sibuk.xde masa nak layan sy.

female A : kalau dah itu yg awk mahukan.fine..


at last putus la mereka berdua.


beberapa bulan lepas tuh si female A dapat tahu yang si male bertunang dengan si female B yang berstatus bakal nurse dan masih belajar.



so.if korang la jadi female A.what you gonna feel ??? what you gonna do???  kita bako jeeeeeeeeeee orang yang cakap tak serupa bikin neh !!!




moral of the story : berhati-hati dengan manusia yang plastik !! :) jangan cakap main ikot sedap hati je eh ^^. cerita ini xde kena mengena dengan yang masih hidup atau dah mati..

Comments

  1. alohai kesiannya..takpe yg dah jadi cikgu ni masih kosong

    wahaha saja je

    ReplyDelete
  2. weeeeeeeeeeeee
    betoiii
    kite bako aje
    alasan je aihhhh
    sabo jeklah kalo dpt laki cam tu
    aiyaaaak
    simpang malaikat 44

    ReplyDelete
  3. kita takel doctor pulak la....jgn layan sgt lelaki tu, tak berbaloi...

    ReplyDelete
  4. hehe..nasib baik da break..kalau teruskan sure macam2 alasan tak boleh blah yg boleh dengar lagi.. sure nanti dia bagi alasan lebih kurang macam tak masuk akal jugak ngan tunang bakal isteri dia tu..

    tak berbaloi dikenang..hehe..

    ReplyDelete
  5. cett ! poyo , apa punya male ntah !

    opss sori emo lak !

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih