Jalan Jalan ..

Assalamualaikum ^^

hai korang ! eh rasa macam dah lama pulak aku tak hapdate new entri.bizi sikit lah lately nie prepare for interbiu.hehehe.semalam aku ada attend interbiu kat Komtar.dah lama tak ke sana woooo.kalau masa study dulu rajen je lepak situ dengan member.u know what, first date aku dengan ehem ehem pon kat Komtar jugak.huuuuu ^^

semalam lepas abes je interbiu, aku pon lepaskan gian lah jalan jalan kat Prangin Mall tuh.masa tengah jenjalan tuh tetiba nampak McD and ramai orang tengah makan Samurai burger.alang alang perot aku pon dah main kompang, apa lagi.serbu je laa.hakhakhak.tapi...siyes Samurai burger neh not my taste.sekali cuba memang aku takmau dah.hahaha.manis kot.kalau pedas sikit konfem sedap ! tapi saiz dia agak besar la.memang kenyang makan sorang :)


 


lepas dah melantak.jalan jalan cuci mata pulak.then, ternampaklah banyak giler kedai jual accessori wanita macam cincin, gelang, rantai.tapi takkan nak tengok je kot kan.aku neh memang pencinta accessori.pantang nampak.alaaaa.yang murah murah je pon.asalkan nampak cute & cantek belasah jer beli.hehehe.


 


tadaaaaa ! inilah yang berjaya dirembat sebelum pulang.comei tak? ngeeeee :D okay.tu jer nak citer kat korang.till then.baiiii.mmuahhhh







Comments

  1. sebab tu lah kite tak berani nak try burger baru mcd. hikhik takut tak sedap..ngee..tapi rupa dia mcm sedap lah..

    ReplyDelete
  2. alololo..gelang colourful tu sangat comel!

    kak tak try lagi samurai ni..on diet katanya..hahaha.

    ReplyDelete
  3. adeh..burger kalau manis memang tak sedap...

    ReplyDelete
  4. nak satu gelang tu...nk yg blah kiri..hihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih