Gebu in love !

Assalamualaikum ^^

aci tak kalau malas nak buat intro.mulakan entri dengan sekeping gambar yek.heeeee :D

tadaaaaaaaaa !



 

dewasa ini Gebu sangat touching.bila pegang jer mula lah gigi tu nak main peranan.asyek nak gigit tuan die je.aku nie memang tak boleh tengok die je.mana tahan wehh.bulu die gebu sangat buat aku rasa nak pelok pelok je.gerammm ! 

semalam tetiba aku rasa nak jiwang jiwang je.jadi, aku pasang lah radio channel Sinar FM.si Gebu nie pulak dengan selambanya pegi sandar diri die kat sebelah radio tuh.hohoho.maka, faham lah aku kenapa dia memberontak dengan aku.rupa rupanya Gebu in love ! teringat kat pakwe die lettew.hahaha.tak lama lagi mesti aku dapat anak buah.tak sabar neh.dah lama tak rasa ada cute kittens :)




*sejak dua menjak nie diri ini tersangatlah moody.stress + tension ! asyek dapat bad news je.tambah pulak memori silam kembali mengacau fikiran aku neh.grrrrrrr~ hari hari nak nanges je.ntah berapa liter da abes ;( harap diri ini tabah setabah tabahnya untuk face semua nie.




3 comments:

  1. kucing kalo tengah angau cinta boleh tahan gak prangai..mcm kucing kt rumah, siap bawak masok boipren...

    Katil Elevator Di Ruang Tamu

    ReplyDelete
  2. Si gebu yang comel..haha xleh blah, rindu kat pakwe!!!

    ReplyDelete

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih