Tutorial Letak Link Blog Dalam Kotak Follower

Assalamualaikum ^^

Selamat pagi wahai manusia di seluruh pelosok alam.dah sarapan belom? belom? takpe takpe.meh baca entri aku nie dulu ek.hehehe.

hari nie aku dalam mood kerajinan tak terkata.makanya, aku nak buat tutorial ! mungkin ada yang dah tau.tapi, ada jugak yang tak.so, bagi yang belom tau tuh, jom ikot tutorial nie okay.


Tutorial Letak Link Blog Dalam Kotak Follower

macam neh ha :)


bukannya apa, nanti senang sikit orang lain nak follow korang balik :)

(1) lepas korang follow belog sesape, nanti kat gambar korang tuh akan keluar options kan macam neh.korang klik kat options tuh.


(2) then, korang klik site settings macam neh.

(3) pastuh, korang klik add links.


(4) masokkan link belog korang & nama belog korang dalam kotak yang disediakan.then, klik add



(5) pastuh, klik done.


(6) siap ! harap harap tutorial nie dapat membantu :) gud luck.chowww dulu ! nak pegi bekfes :D


2 comments:

  1. wah skg da buat tuto..hehe nice !! thnks 4 sharing

    ReplyDelete
  2. Thanks dear for this tutor, puas mencari, akhirnya berjaya setelah bertemu dgn adik comel ni.

    ReplyDelete

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih