erti sahabat

Assalamualaikum ^^

tadi tengah belek belek barang dalam laci, tetiba terjumpa satu khazanah yang sangat berharga.zaman purba dulu kala punya kot.hahaha.'benda' tu buat aku tergelak sampai nak terburai isi perot.adehhhh.

'benda' yang aku maksudkan tu adalah kad ucapan untuk bufday aku.kawan aku kasik dulu.dia punya karang ayat sempoi.mungkin kalau aku baca dulu rasa terharu amatlah sebab ada orang yang ingat jugak hari kita dilahirkan ke dunia.walaupun wish dengan cara simple tapi boleh dijadikan kenangan untuk masa akan datang kan.

masa tu aku sweet 19 lah katakan.kalau nak ikotkan umo macam tuh sepatutnya jiwa dah matang lah kan.tapi lain jadinya aku dengan membe membe seangkatan dengan aku.kitorang macam kanak kanak ribena je kot.kitorang selalu terkinja kinja macam budak tak ketahuan hala ja.hahaha.itu lah akibatnya bila jiwa menolak untuk menjadi lebih dewasa.alang alang aku dah dalam kategori 'petite', apa salahnya berlagak macam budak budak kan :D

baca SINI kalau nak tau apa itu petite ^^


*cuba membajetkan diri cute seperti kanak kanak tadika.muahahaha :D


nak tau ayat apa yang membe aku karang sampai terok punya aku gelak? jom baca kat bawah :)


" walaupun dirimu tak setinggi burung dilangit biru, tapi suaramu lembut bak kek span di kedai mak cik Bakery "

" nama penuhmu aku gemari, tetapi jauh disudut hati ini aku mengagumimu "




*terima kasih sahabat semua yang sentiasa mengingati hari aku mula melihat dunia :)

Comments

  1. ok la tuu...jumpa balik...kalau cik siti ni, harem la nak jumpa kad yg da lama org bg...salam perkenalan....cik siti singgah sini...and di harap dapat la jenguk2 blog cik siti.....and cik siti ada buat segmen.....http://eimah2328.blogspot.com/2012/06/segmen-cik-sitisaya-join.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kew..hik3.kite memang suke simpan barang2 lama pon :)

      Delete
  2. old skoll!
    boleh buat kenangan...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe..leh jugak mengimbau zaman2 dahulu kala ^^

      Delete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih