sila lah alert ! kalau tak, rugi ...

Assalamualaikum ^^

follower yang aku cari dah jumpa ! yang ke-678.cantek kan no tuh.hehehe.memang dah tak sabar kot nak review belog blogger bertuah tuh :)


akan tetapi...hampanya rasa bila aku dah mula terkinja kinja nak masok belog die. T___T




die tak letak pon link belog kat situ.macam mana lah aku nak review neh? adehhhh.rugi lar camtuh kan.aku dah memang tengah eksaited kemain kot neh nak ushar belog die.

ni lah antara sebab sebab orang tak dapat follow belog korang tau.banyak jugak follower aku yang aku tak dapat follow dorang balik.sedeh sedeh ;(




*tunggu nanti aku kasik tutorial macam mana nak letak link nie eh :)


Comments

  1. thanx yea :)

    nie link belog saya http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/

    maaf terlupa nak share kn la..t sy buat ea ;)

    ReplyDelete
  2. http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/di-review-oleh-miss-heartylolipop.html

    sila ke sini yea ;) untuk awak... thnx yea..

    ReplyDelete
  3. sebab tu lah pentingnya chatbox, senang orang nak tinggal jejak dear. kalau jadi macam ni kan susah. hoho

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih