::abg ben dh follow aku !!::

May 26, 2011

Assalamualaikum ^^

korang nak tau? dah la malan neh malam jumaat kan.pastu baru pas tengok citer kat tv3 slot seram plak tuh.tetiba aku menjerit sorang2 dalam bilik neh akibat terkejut dgn sesuatu.harap2 xde orang assume aku gila meroyan ke apa ke.hahahaha.eksaited nak mampos nak bitau korang neh.apa motipnya? abg ben dah follow belog aku la weh.terharu beb !! memang dah lama aku tunggu2.hehehehe.tenksss abg ben !! :)

(abg ben salah satu penyumbang kpd kenaikan traffic di belog aku neh.muahahahaha)

You Might Also Like

11 comments

  1. ishish.. biler ler en ben neh nk follow blog kter plak yea..hihihi..salam kenal juge^^

    ReplyDelete
  2. LUN@ : xlama lg la tuh :)
    Misz Ayu : tenksss ea :)

    ReplyDelete
  3. tahniah... dia bgi blogger ni mcm artis.hehehe.. ni la blogger yg paling tak sombong pnah jmpa

    ReplyDelete
  4. shopping2u : ha'a..betol tuh.setuju !! btw.tenksss ^^

    ReplyDelete
  5. yeahhh....followers yang ke 200...

    ReplyDelete
  6. yeayyy !! follower dh mencecah 200 :)heeeee~
    tenksss pd yg follow^^

    ReplyDelete

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih

FOLLOWERS