::sudah jatuh ditimpa tangga::

Assalamualaikum ^^

tak sangka minggu2 final exam camneh aku ditimpa pelbagai ujian.hanya Allah yg tahu.kesihatan pon tak sangat mengizinkan.huwaaaa~baru baik dari sakit tekak datang pulak selsema.lappy pulak buat hal.nak sutdy pon tak tenteram.then,aku pegi la pusat komputer dalam usm neh nak tanya apa dah jadi kat lappy aku yg sebijik neh.tak abis2 dok bunyi bising.abg yg sangat hensem tu cakap maybe fan ada problem.dorang tak leh nk tolong sbb xde spare part.dengan hati yg hampa aku terus pegi kedai komputer kat luar.last2.lappy aku kena gak repair!hari neh org yg berkenaan tu call bgtau harga repair.sangat lah tak murah!sobss..sobss..T_T.pastu dia ckp paling cepat seminggu baru leh siap.ya Allah,bagi aku sangat lah lama.tak on9 sehari mcm setahun okeh!dengan note yg belambak-lambak dlm lappy tuh.isk..isk..

hari neh aku call tok kesayangan kat kampung untuk story-mory masalah aku neh.kalo tak citer i'm gonna be crazy for a while!patotlah aku rasa tak sedap ati jek 2,3 hari neh.rupa-rupanya tok aku sakit.sampai tak leh nak bangun.terus rasa mcm nk balik umah jugak je hari neh.tp bila kenangkan exam dis coming monday,tabahkan hati.apa nk wat.nie semua ujian drpd Allah.kena sabar & redha je la.hari nie aku dgn murah hatinya menderma air mata seharian dlm bilik.malu jugak dgn mata bengkak2 dtng on9 kat cc nie.uhukkkk @_@.tp yg pasti lepas abis je paper hari isnin nie aku nk cabut balik umah jaga tok!so.tak dapatlah aku nk hapdate belog nie for a while.sangat2 sedey.T_T.

sampai cini je dulu ea.wish me strong to face all dis problem.^^


p/s: sharing is caring.

Comments

  1. sabar ek..sume 2 dugaan..hope tok awak cepat sembuh ^__^

    ReplyDelete
  2. balas kunjungan :)

    ouh,, sabar yer,,inshaallah oke lah nanty :)

    ReplyDelete
  3. smoga atok n lappy ksygn sehat2 blaka ekk.. hehehe n gudluck exam..

    ReplyDelete
  4. insyaAllah...
    tenkss pd sume yg caring^^
    very appreciate it!

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih