Kenaikan Kadar Bayaran Kursus Pra-perkahwinan

Assalamualaikum.



haaaa, semua dah naik harga oii. hantaran pon kena naik harga jugak kot. hahaha.. aku dah ambil tahun lepas. yeayyyy!. tapi calon belom ada. boleh la isi borang kalau nak mohon jadi suami k. doa doakan lah aku cepat kawen eh eh. hihi

jangan risau pasal prosedur nak ambil kursus pra-perkahwinan ni. senang bangat! korang pegi je mana mana pejabat agama yang berdekatan. lepas tu cakap nak ambil kursus pra-perkahwinan. then, dorang akan bagi borang dan senarai tarikh kursus yang available. korang balik isi dekat rumah and pilih la nak date yang mana. then, hantar balik borang tu and bayar sesiap untuk yuran tuu haa. kira macam book sesiaplah. boleh je nak walk-in. tapi risiko slot penuh memang tinggi lah. better be prepared.

kurus di adakan selama 2 hari iaitu sabtu & ahad. kalau dapat ustaz atau ustazah yang berlawak sambil berceramah memang best. kalau tak, memang boleh terbuat tahik mata lah dalam dewan tu. hikhik.. hari kedua baru korang akan buat ujian sikit. soalan berdasarkan apa yang disampaikan oleh penceramah je. kalau fokus mesti boleh jawab. alaaa, boleh tiru orang sebelah kan, apa susah. hahaha.. then, barulah korang akan dapat sijil. dan bolehlaaa kawen! kawen! kawen!





Comments