[FENOMENA] Ais Krim Tempurung Kelapa

Assalamualaikum.

sumber : facebook

sumber : facebook

perghhhh! kalau pekena ni tengah panaih lit lit ni memang thorbaikkk ahh. sejuk anak tekak dengan ibu tekak sekali. sebelum ni semua sibuk dengan ais krim pasu. aku sekali pon tak pernah cuba lagi. sebab takde keinginan pon nak try. dalam kepala hotak dok imagine ais krim tu as tanah nak tanam pokok. haha.. tapi ais krim dalam tempurung kelapa ni memang menggoda nafsu sungguh. logik lah jugak kan letak dalam bekas macam ni. sebab kelapa pon memang dah sedap. hihi

katanya ais krim dalam tempurung kelapa ni boleh didapati di Street Art, Lebuh Chulia,Pulau Pinang. so, apa lagi. jom serbu ramai ramai! rasanya nak buat sendiri dekat rumah pon boleh ni. asalkan ada buah kelapa. lepas tu tambah la apa yang patot sesedap rasa. senang kannn! 


Comments

  1. Ha yg ni bleh terima akai. Dalam pasu?? Xde bekas lain ke

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila komen dengan ikhlas. Terima kasih